Роло щори Респект "Силует"


46.00 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Профил:

Екстри:

Механизъм:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

Система "Ден & Нощ" с алуминиева кутия, без водачи.

Роло щори Респект „Силует“ са перфектно решение за всеки дом. Редуващите се плътна и прозрачна лента, позволяват на светлината да се простира равномерно или концентрирано в помещението. Предлагат се разнообразни цветове за платовете. Монтират се лесно и се управляват безпроблемно. Роло щори Респект „Силует“ могат да добавят финалните щрихи в обзавеждането на всяко помещение от Вашият дом или офис.
Екстри:
Метални раздвижни конзоли за монтаж на дистанция от стената
Максимални размери: на ширини 250/260, височина 200см.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Цената на роло щори Респект Силует се формира, като към стойността на квадратен метър плат се добави и стойността на линеен метър механизъм за всяка щора поотделно.
Поради специфичното свойство на роло щори Респект Силует да завъртат плата около оста и регулират осветеността единствено при спуснат плат в най – долната точка от височината на ролото, се налага в някои случаи  размера по вертикал на щората, да се увеличи до 4 см. спрямо размера по задание. Имайки в предвид тази особеност, е желателно при оразмеряване по вертикал на роло Респект “Силует”, да се остави припуск /свободно място под щората/ от около 4 см.
Роло щори с квадратура под 0.50 м2 се изчисляват за  0.50 м2.
Механизъм за роло щори под 0.50 л.м. се смята min. за 0.50 л.м.
Цените са с включено ДДС

Как да премерим?

Максимална височина: 200 см
Максимална ширина: 260 см
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване