Роло щори Мини "Силует"


45.00 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Профил:

Механизъм на бр.роло:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

Система "Ден & Нощ" без водачи и алуминиева кутия.

Търсите разнообразие за Вашият офис или дом? Започнете промяната сега. Представяме Ви Роло щори Мини „Силует“ – съвременен дизайн, комбинация от функционалност и елегантност.  Можете лесно да ги управлявате и да контролите потока на светлината. Почистват се лесно, защото плата е  антистатичен и може да осигури 100% затъмнение. Изберете най-добрите щори от Пловдив и създайте комфорт и уют за цялото си семейство.

Забележка:
- Цената на роло щори Мини Силует се формира, като към стойността на квадратен метър плат се добави и стойността на механизма за един брой роло.
- Поради специфичното свойство на роло щори Мини Силует да завъртат плата около оста и регулират осветеността единствено при спуснат плат в най – долната точка от височината на ролото, се налага в някои случаи  размера по вертикал на щората, да се увеличи до 4 см. спрямо размера по задание. Имайки в предвид тази особеност, е желателно при оразмеряване по вертикал на роло Мини Силует, да се остави припуск /свободно място под щората/ от около 4 см.
- Квадратура под 0.50 м2 се изчислява за 0.50 м2.
- Цените са с включено  ДДС.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване