Роло щори Класик "Силует"


46.00 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Профил:

Механизъм на бр.роло:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

Система "Ден & Нощ" без водачи и алуминиева кутия.

Класическият вариант на Роло щори система „Ден и Нощ“. Притежават всички функции на роло щорите и съчетават в дизайна си антистатични платове и модерен механизъм на управление. Роло щорите Класик „Силует“ са подходящи за Вашият дом, офис или хотел. Те се отличават с характерен плат, в който се редуват последователно плътни и мрежести ивици. Можете да регулирате потока на светлина и да се радвате на комфорт и уют в дома си.

Забележка:
- Цената на роло щори Класик Силует се формира, като към стойността на квадратен метър плат се добави и стойността на механизма за един брой роло.
- Поради специфичното свойство на роло щори Класик Силует да завъртат плата около оста и регулират осветеността единствено при спуснат плат в най – долната точка от височината на ролото, се налага в някои случаи  размера по вертикал на щората, да се увеличи до 4 см. спрямо размера по задание. Имайки в предвид тази особеност, е желателно при оразмеряване по вертикал на роло Класик Силует, да се остави припуск /свободно място под щората/ от около 4 см.
- Квадратура под 0.50 м2 се изчислява за 0.50 м2.
- Цените са с включено  ДДС.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване