Роло щори Импресия "Респект"


30.50 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:

Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Екстри:

Механизъм:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

Система "Ден & Нощ" с алуминиева кутия, без водачи.

Роло щори Импресия "Респект" - уникална визия и неповторим дизайн. Насладете се на промяната във Вашият дом с нова визия на прозорците. Роло щори Импресия „Респект“ съчетават в дизайна си красота и елегантност. В плата им се редуват мрежести и плътни ивици. Това позволява резистентно разпределяне на светлината в помещението. Предлагат се различни цветове и материи на платовете. Може да изберете и цвета на алуминиевата кутия, в която се събира плата. Роло щори Импресия „Респект“ се поддържат лесно и придават изискан вид на всяко помещение. Могат да се монтират на всякаква дограма, стена или таван. Преобразете прозорците си с нови щори от Пловдив.
Екстри: метални раздвижни конзоли за монтаж на дистанция от стената

ЗАБЕЛЕЖКИ:                                                            
Общата цена на роло щори Импресия „Респект” се формира, като към стойността на квадратен метър плат се добави и стойността на линеен метър механизъм за всяка щора поотделно.
Параметъра по задание: широчина на роло Импресия „Респект”, представлява широчината на плата и не включва широчината на горния декоративен профил заедно със страничните пластмасови капачки, която се явява с около 4.5 см. по – голяма от широчината на плата.
Параметъра по задание: височина на роло Импресия „Респект” включва сбора от височините на горния декоративен профил, плата и долния профил.
Роло щори с квадратура под 0.50 м2 се изчисляват за  0.50 м2.
Механизъм за роло щори под 0.50 л.м. се смята min. за 0.50 л.м.
Цените са с включено ДДС

Как да премерим?

Максимална височина: 300 см
Максимална ширина: 270 см
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване