Роло щори Експерт "Силует"


46.00 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Профил:

Механизъм на бр.роло:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

Система "Ден & Нощ" без водачи и алуминиева кутия.

Актуални и функционални – представяме Ви Роло щори Експерт „Силует“. Платовете за щорите са прецизно подбрани и антистатични. Почистват се лесно и не задържат прах. Пропускат толкова светлина, колкото позволите Вие. Роло щори Експерт „Силует“ съчетават в дизайна си функционалността на венецианските и елегантността на роло щорите. Преобразете Вашето помещение с нова и модерна визия, заложете на Роло щори Експерт „Силует“.

Забележка:
- Цената на роло щори Експерт Силует се формира, като към стойността на квадратен метър плат се добави и стойността на механизма за един брой роло.
- Поради специфичното свойство на роло щори Експерт Силует да завъртат плата около оста и регулират осветеността единствено при спуснат плат в най – долната точка от височината на ролото, се налага в някои случаи  размера по вертикал на щората, да се увеличи до 4 см. спрямо размера по задание. Имайки в предвид тази особеност, е желателно при оразмеряване по вертикал на роло Експерт Силует, да се остави припуск /свободно място под щората/ от около 4 см.
- Квадратура под 0.50 м2 се изчислява за 0.50 м2.
- Цените са с включено  ДДС.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване