Роло щори Силует

Роло щори Силует

Роло щорите са едни от най-предпочитаните щори за съвременните домакинства. Те са функционални и придават красив вид на прозорците. Голяма част от хората днес залагат на лесно и практично решение при обзавеждането на дома си. Роло щори Силует могат да бъдат правилният избор за визията на прозорците Ви. Този модел може да Ви предложи една различна и съвременна промяна. Избирайки Роло щори Силует Вие избирате стил и комфорт за дома си. Една от най-значителните характеристики на тези щори е иновативният дизайн на платовете.

Комбинират се плътни и мрежести материи, което позволява различна степен при пропускане на светлината в помещението. Между предният и заден мрежест плат има плътни ивици съшити, така че да сменят положението си спрямо регулирането на щората. Именно тези плътни ивици плат контролират степента на слънчевият поток в стаята. Роло щори Силует могат да предложат и 100% затъмнение в помещението. Платовете са с антистатично покритие и не задържат прах. Почистват се лесно и безпроблемно. Предлаганите цветове на платовете са модерни и свежи и могат лесно да се комбинират с интериорното обзавеждане на всеки дом.

Заложете на последните хитови тенденции и освежете дома си с нови Роло щори от Пловдив.
Промяната ще зарадва цялото Ви семейство и ще се отрази положително на настроението Ви. Роло щори Силует съчетават в дизайна си елегантна визия и функционална употреба. Изберете най-доброто решение за Вашият дом.

Разгледайте всички цветове и поръчайте качествени Роло щори Силует от АлМода в Пловдив: Роло щори Силует

 

 23 дек. 2015

Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...