Роло щори Галант - най-доброто решение за Вашият дом

Роло щори Галант - най-доброто решение за Вашият дом

Роло щори Галант са иновативен и стилен продукт, създаден само за ценители. Невероятна комбинация от елегантност и функционалност. Тези щори съчетават в дизайна си изтънчената визия на Римска щора и практичната употреба на Роло щора. Изберете най-модерното предложение за интериора на Вашия дом. Роло щори Галант могат да бъдат достойни заместители на пердетата или завесите.

Някои от платовете могат да предложат 100% затъмнение в помещението. Изтънчената визия на Роло щори Галант може лесно да се съчетае с мебелите в дома Ви. Стилни и практични, тези щори могат да бъдат подходящо решение за спалня, кухня, всекидневна, дори баня.

Дизайна на Роло щори Галант комбинира в изпълнението си два основни компонента: визия на Римска щора и функционалност на Роло щора. Ако сте ценители на лукса и комфорта може да заложите именно на Роло щори Галант. Прецизно нагънатите ивици по дължината на целия плат се доближават до дизайна на Римските щори. Свежите и разнообразни десени могат да разнообразят семплата обстановка в дома Ви и да внесат топлина и комфорт.

Управлението на Роло щори Галант е лесно и се извършва посредством тънко синджирче. Платът се събира в горния край в прибрано положение. Предлаганите материи не задържат прах и се почистват лесно. Променете още днес визията на прозорците си. Насладете се на приятна и комфортна атмосфера. Роло щори Галант могат да внесат топлина и уют в студените зимни нощи.

Разгледайте всички цветове и поръчайте качествени Роло щори Галант от АлМода в Пловдив: Роло щори Галант

 4 ян. 2016

Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...