Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на прозорците.

Венециански алуминиеви щори могат да бъдат страхотно решение за всеки ценител на комфорта. Новата ни колекция е продиктувана от последните тенденции в интериорното обзавеждане. Цветовете са свежи и могат лесно да се комбинират с мебелите във Вашият дом или офис.

Венецианските алуминиеви щори се поддържат много лесно и могат да бъдат монтирани на всякаква дограма. Подходящи са за всяко помещение от дома Ви. Лесно се комбинират и с вече избрани пердета.

 

Разгледайте и останалите ни цветове и поръчайте качествени Венециански щори от АлМода в Пловдив: Венециански щори

 15 ян. 2016

Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Роло щори система Ден и Нощ Пловдив

Хитови и модерни – това са Роло щорите система Ден и Нощ. Подходящо решение за дома или офиса. Благодарение на иновативният си дизайн тези щори могат да се впишат чудесно във всякаква обстановка. Разнообразните платове ...