Неизменна част от всеки дом – Дограма от Пловдив

Неизменна част от всеки дом – Дограма от Пловдив

Вашият дом има нужда от промяна? Това е страхотна възможност да започнете от дограмата. Не забравяйте, че тя играе важна роля за изолацията и сигурността в дома Ви. В днешният модерен свят често ни се налага да залагаме на нови, практични и функционални решения за обзавеждането на всяко помещение от дома или офиса ни. Именно поради тази причина можем да започнем промяната от дограмата. Предлаганото разнообразие на пазара може да задоволи нуждите и изискванията на всеки. Няколко са важните стъпки, на които трябва да обърнете внимание при избора на дограма.

ПВЦ или алуминиева? И двата вида имат своите предимства и недостатъци. Алуминиевите профили могат да бъдат значително по-устойчиви в сравнение с ПВЦ профилите. От друга страна ПВЦ дограмата може да се монтира на прозорци с неправилни форми, кръгли, заоблени, скосени и други. Важно е да наблегнете на цялостната характеристика. А именно качествен стъклопакет, обков, цвят и подходящ профил. Дограмата е съвкупност от всичко това. За да останете доволни от резултата трябва да обърнете внимание и на шумо- и звукоизолационните й качества. Дограмата трябва да издържи на неблагоприятните метеорологични условия навън независимо от сезона. Поддържа се лесно и може да бъде страхотно допълнение към интериора на всеки дом.

Не губете време и започнете подмяната още днес. Повярвайте резултатите ще Ви впечатлят. Остъклете дома или офиса си, не позволявайте неприятните шумове да повлияят на почивката или работния Ви процес. Възползвайте се от новите предложения на пазара и заложете на дограма, която позволява отваряне на прозореца в различни положения. Бъдете модерни и креативни, подберете най-доброто решение за Вашият дом.

Разгледайте нашите модели и изпратете запитване за поръчка от АлМода в Пловдив: Дограма

 10 дек. 2015

Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...