Красив външен облик за всеки дом - Външни ролетни щори

Красив външен облик за всеки дом - Външни ролетни щори

Как да защитите прозорците си отвън? Отговорът е ясен – Външни ролетни щори. Практично и функционално решение за всеки дом. Подходящи са за помещения със стара дограма, която не предлага добра изолация. Външните ролетни щори предлагат надеждна изолация от шума и студа. Предпазват прозорците и дограмата от външните неблагоприятни условия. Голяма част от хората предпочитат тези щори и заради значителната разлика в температурите на помещението през зимата. Експертите са доказали, че до 5°C се чувства по-висока температура в домове с Външни ролетни щори през студените дни. Ако Вие все още не сте направили своя избор, направете го сега.

Външните ролетни щори се делят на два основни типа – алуминиеви и ПВЦ. Разликата е в материала, от който са изработени и в цветовете, които могат да се боядисат. Всичко е въпрос на личен вкус и избор. И двата модела Външни ролетни щори могат да се задвижват по два начина – ръчно и чрез електромотор. Монтират се предимно върху дограмата отвън. Един от недостатъчите на тези щори е трудното почистване. Но в сравнение с многобройните предимства, този недостатък не се забелязва. Външните ролетни щори не корозират, подходящи са прозорци, които заемат голяма площ и предлагат висока степен на шумоизолация.
Подарете си комфорт и уют с нови щори. Насладете се на спокойни нощи през лятото и топли дни през зимата. Външните ролетни щори предлагат сигурност и защита за дома Ви. Може да изберете подходящият за Вас модел и да се убедите в добрите резултати. Завършете облика на дома си със стилни и модерни щори.

Разгледайте нашите модели и изпратете запитване за поръчка от АлМода в Пловдив: Външни ролетни щори

 3 дек. 2015

Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...