Как Текстилни роло щори от Пловдив могат да променят интериора Ви?

Как Текстилни роло щори от Пловдив могат да променят интериора Ви?

Роло щорите са страхотно решение за всеки дом. Придават изискан и изтънчен вид на помещението. Тези щори са предпочитано решение за кухня, баня или спалня. Можете сами да регулирате притока на светлината, когато спускате или вдигате щората.  Управляват се лесно с помощта на синджир и се застопоряват без допълнителни щипки. Голяма част от хората избират Текстилни роло щори за дома си, защото лесно могат да ги съчетаят с вече избраните пердета. Монтажът може да се направи директно върху дограмата или на тавана. Видимата промяна в интериора ще Ви изненада приятно.

Текстилните роло щори могат да се поставят на стационарни и подвижни прозорци. Разликата е единствено в системата на управление. За стационарните прозорци се използват Роло щори със система без водачи. За подвижните крила на прозорците може да се доверите на системата с водачи. И в двата случа ще се радвате на комфорт и защита от нежеланата светлина в дома си. Освен че може да избирате системата на управление, трябва да вземете под внимание и разликата в дизайна им. Предлагат се няколко модела с различни характеристики и платове. В зависимост от желания краен резултат, Вие трябва да подберете най-подходящото решение за дома си.

Изборът на плата е също нелека задача. Пазарът днес изобилства от многообразни десени и цветни предложения за Текстилни роло щори. Доверете се на личните си предпочитания и изберете този цвят, който най-добре ще допълни интериора в дома Ви. Всички платове са изработени специално, за да не задържат прах и се почистват лесно. Едни от най-предпочитаните и модерни Роло щори са тези с комбинираните платове. Те са съчетание от плътни и мрежести ленти, което позволява резистентно пропускане на светлината. Проучете пазара и заложете на най-стилното и функционално решение за Вашия дом.

Разгледайте всички модели и поръчайте качествени Текстилни роло щори от АлМода в Пловдив: Текстилни роло щори.


Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...