Вертикални текстилни щори – красота и изящество за Вашите прозорци

Вертикални текстилни щори – красота и изящество за Вашите прозорци

Вертикални текстилни щори - неизменна част от интериора на всеки дом или офис. Те поставят финалната щриха в обзавеждането и създават усещане за стил и комфорт в помещението. Вертикалните текстилни щори често са наричани „заместители на пердето“. И с право! Те допринасят за разпределянето на светлината в дома или офиса Ви и в същото време придават красив и елегантен дизайн на прозореца. Лентите на тези щори могат да бъдат с размер 89мм и 127мм. За да изберете подходящият размер може да се съобразите с големината на помещението.

 

Вертикалните текстилни щори се радват на голямо търсене, защото са функционални и в цветово отношение могат да задоволят изискванията и на най-големите естети. Независимо от цвета на стените Ви, пода или мебелите, тези щори могат да допълнят интериора на дома с желаният цвят. Материята на плата също е ключова стъпка при избора на Вертикални текстилни щори. И тук може да се радвате на огромно разнообразие, от полупрозрачни и тънки платове, до плюшени и дебели които предлагат 100% затъмнение. Изборът е Ваш. Монтажът на щорите е лесен и може да бъде направен на наклонена повърхност, стена или таван.

 

Днес на пазара конкуренцията е много голяма и често може да Ви обърка. Никога не пренебрегвайте личните си предпочитания, за сметка на модерното и ново предложение. Вертикалните текстилни щори са перфектно решение, за което няма да съжалявате. Те се почистват лесно, а материята на платовете е изработена специално, за да не събира прах. Може да се възползвате и от различните екстри, предлагани с тези щори. Декоративен корниз, различни системи за прибирането на плата и други. Преобразете сега дома си и се радвайте на новия и модерен вид на прозорците.

 

Разгледайте моделите ни и заложете на най-добрите щори от АлМода в Пловдив: Вертикални текстилни щори

 


Още новини

Нова колекция платове за Роло щори

Омръзнаха Ви вече старите щори? Имате нужда от нови? Запознайте се с новата ни колекция. Иновативни, практични и функционални, новите ни платове за Роло щори могат да преобразят всяко помещение от Вашият дом или офис. Те ...

Нова колекция алуминиеви ламели за Венециански щори

Ако все още не сте избрали щори за Вашият дом или офис, може да се възползвате от нашата нова колекция. Представяме Ви алуминиеви ламели за Венециански щори в модерни и хитови цветове. Освежете дома си с нова визия на ...