Вертикални щори "SUNSAILS"


55.00 лв./кв.м.

Управление на щората:

Цвят:Ширина (м) :
-+
Височина (м) :
-+

Екстри:

Механизъм:

Размер:
1  кв.м.

Общо: 0.00 лв.

Купи

ЕДНА МАГИЯ ОТ ВЪЛНИ!

Вертикални щори "SUNSAILS" – иновативен продукт, създаден с помоща на съвременните технологии и новите идеи на интериорните дизайнери. Вълнообразната линия на лентите се докосва до линията на завесите, което прави тези щори предпочитан продукт от много клиенти. Различната подредба на лентите разсейва притока на светлината, а кордата за управлението Ви позволява да контролирате желаното количество светлина по всяко време на денонощието. Красиви, удобни, изтънчени и практични- това са Вертикални щори "SUNSAILS".
Предлагат се няколко разцветки на лентите и могат са се събират по 20 различни схеми.  Придайте изтънчен и елегантен вид на всяко помещение с Вертикални щори Sunsails от Пловдив.

Екстри:
Декоративен корниз окомплектован с PVC конзоли и плат /89 мм./ по избор.
Завишение за наклонен AL. Релсов механизъм /89 мм./  /до 45 %/ с карданни окачвачи.
AL.Релсов механизъм /89 мм./ със системи на управление: № 5 и № 6.
AL.Релсов механизъм /89 мм./ със системи на управление: от № 7 до № 20.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
ЦЕНАТА НА ИЗРАБОТЕНИТЕ СИНУСОИДАЛНИ ЛЕНТИ, НЕ ВКЛЮЧВА СТОЙНОСТТА НА ТЕЖЕСТИТЕ И PVC ВЕРИЖКИТЕ.
ЦЕНАТА НА ЩОРАТА СЕ ФОРМИРА ОТ СБОРА НА СУМИТЕ ЗА РЕЛСОВИЯ МЕХАНИЗЪМ И ПЛАТА. ЩОРА С КВАДРАТУРА НА ПЛАТА ПОД 1.00 М2 СЕ ИЗЧИСЛЯВА min ЗА 1.00 М2. ПРИ ПОРЪЧКА НА ЦЕЛИ ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ /РЕЛСОВ МЕХАНИЗЪМ В КОМПЛЕКТ С ИЗРАБОТЕНИ ЛЕНТИ/ ТРАНСПОРТА Е ЗА СМЕТКА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.
ПРИ ПОРЪЧКА САМО НА ИЗРАБОТЕНИ СИНУСОИДАЛНИ ЛЕНТИ, СЕ ТАКСУВАТ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ  В РАЗМЕР НА: 0.40 ЛВ. НА КВАДРАТЕН МЕТЪР ПЛАТ.
ЦЕНИТЕ СА В ЛЕВА С ДДС.

Как да премерим?

ВАРИАНТИ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА СИНУСОИДАЛНИ ЛЕНТИ „SUNSAILS”
Съществуват три варианта А, В и С за установяване на синусоидални ленти „SUNSAILS”: противофазно установяване, съфазно установяване с големи тежести и съфазно установяване с малки тежести. Противофазното установяване дава възможност и за редуване на ламели с големи и малки тежести две по две, три по три и така нататък. Освен това има възможност да се редуват цветове на ламели или да се изпълняват преходи от един цвят към друг.

Вариант А: Вариант В: Вариант С:

 

Може да изберете и системата на управление на щората от опциите вдясно:

1.2.3.

4.5.6.

7.8.9.

10.11.12.

13.14.15.

16.17.18.

19.

20.


 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване